Εργαστήριο χορού “Zumba kids”

Σάββατο 27 Ιουλίου, 18:30 – 20:20
Για παιδιά 4 – 6 ετών, 18:30 – 19:20
Για παιδιά 7 – 12 ετών, 19:30 – 20:20
Με την Ζωή Σπανού
Κόστος: 8 ευρώ ανά παιδί/ 12 ευρώ τα δύο αδελφάκια

Λίγα λόγια για την μέθοδο

Ένα πρόγραμμα γυμναστικής ιδανικό για παιδιά που βασίζεται στο πρότυπο του προγράμματος ZUMBA®! Τα παιδιά χωρίζονται ηλικιακά σε 2 ομάδες 4-6 και 7-12 χρόνων. Περιλαμβάνει χορογραφίες ειδικά φτιαγμένες για παιδιά και σε κατάλληλη και ειδικά επιλεγμένη για την ηλικία των παιδιών μουσική. Στο μάθημα – party διδάσκονται τα βήματα και ενσωματώνονται παιχνίδια και δραστηριότητες.
Το πρόγραμμα Zumba® kids βοηθά τα παιδιά στο να αναπτύξουν ένα υγιεινό τρόπο ζωής και να κάνουν την άσκηση φυσικό μέρος της ζωής τους!

Βιογραφικό

Η Ζωή Σπανού γεννήθηκε στην Αθήνα και από την ηλικία των πέντε ετών ξεκίνησε το μπαλέτο με το σύστημα της RAD (Royal Academy of Dancing). Ολοκλήρωσε τις σπουδές της και αποφοίτησε από την επαγγελματική σχολή χορού της Άννας Πέτροβα ενώ παράλληλα ξεκίνησε τις διδασκαλίες σε διάφορες σχολές. Πιστοποιήθηκε από το Studio One ως Pilates instructor και από την Zumba Fitness ltd. ως Zumba®️ instructor, Zumba®️ kids & Zumba®️kids jr instructor και Aqua Zumba®️ instructor. Εργάζεται μέχρι σήμερα ως δασκάλα κλασσικού και μοντέρνου χορού στο Νηπιαγωγείο του Κολλεγίου Αθηνών αλλά και σε διάφορες σχολές και γυμναστήρια, όπου μεταδίδει σε μικρούς και μεγάλους την αγάπη της για το χορό!